top of page

TRÄNING MED JOY IN MOTION

folder4.jpg

Joy in Motion erbjuder gruppträning, dansträning och kör.

Vi har lång erfarenhet inom våra områden med fokus på era anställdas välmående. Fysiskt och psykiskt bidrar vi till en bättre vardag för era anställda, på jobbet och privat, med individens egna förmåga som utgångspunkt.

TRÄNING - Det träningen gör är att den aktiverar hjärnans belöningssystem och ger en känsla av lyckorus. Den frigör dopamin, serotonin och endorfiner i hjärnan, vilket motverkar depression och smärta samtidigt som det ökar koncentrationsförmågan, minnet, inlärning, problemlösning och glädjenivån.

DANS - Dansens steg till musikens puls ökar din koordinationsförmåga och självförtroendet. Som motionsform har den en mångsidig inverkan på fysiken och den mentala hälsan då hörselintrycken i kombination med rörelsen ökar hjärnans stimulans. Det ökar kreativiteten och minnesförmågan.

KÖRSÅNG - Kör ger dig bättre andningsteknik och sänker därmed blodtrycket. Det ger en ökad testosteron, som reparerar celler. Halten av stress sjunker medan halten av "lugn-och-ro" hormonet stiger.

RESULTAT - Det alla 3 inriktningar bidrar till är... gemenskap, glädje och skapandet på arbetsplatsen. En sund vardag som ger era anställda förtroendet till att känna sig trygga som individer och i grupp. Det ger livskvalité som återspeglar kreativa och nöjda medarbetare. Ni får stabilare arbetskraft och en välmående organisation.

Invest In Yourself

bottom of page