info@proformproductions.com
Tel: +46709508256

TRÄNING MED JOY IN MOTION

Joy in Motion erbjuder gruppträning, dansträning och kör.

 

Vi har lång erfarenhet inom våra områden med fokus på era anställdas välmående. Fysiskt och psykiskt bidrar vi till en bättre vardag för era anställda, på jobbet och privat, med individens egna förmåga som utgångspunkt.

Resultatet - En sund vardag som ger era anställda förtroendet till att känna sig trygga som individer och i grupp. Det ger livskvalité som återspeglar kreativa och nöjda medarbetare. Ni får stabilare arbetskraft och en välmående organisation.

TRÄNING frigör dopamin, serotonin och endorfiner i hjärnan, vilket motverkar depression och smärta samtidigt som det ökar koncentrationsförmågan, minnet, inlärning, problemlösning och glädjenivån.

DANS som motionsform har en mångsidig inverkan på fysiken och den mentala hälsan då hörselintrycken i kombination med rörelsen ökar hjärnans stimulans. Det ökar kreativiteten och minnesförmågan.

KÖRSÅNG visar sig ge en ökad testosteron, som reparerar celler. Halten av fibrinogen sjunker, vilket är kopplat till stress medan oxytocinen stiger, dvs halten av "lugn-och-ro" hormonet.

Invest In Yourself